Home
Oscar
Wolf
Riski
Junkie
Jive
Bailey
Chios
Noa
Desha
Midnight
Chelan
In memoriam
Puppy's
Nieuwtjes
foto's
puppenfoto's
familiekiekjes
Contact
Gastenboek

 

Bailey eerste tijdens NK behendigheid

Opnieuw een topprestatie van Bailey. Tijdens het NK 2014 op 23 november heeft ze de eerste plaats veroverd in de B65. Hoewel de parcoursen niet altijd even soepel liepen, liet de kleine meid zich niet van haar pad brengen en ging ze uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis.

 

Bailey naar de c-klasse

Bailey heeft op 24 augustus 2014 haar laatste punt voor de c-klasse veroverd. de kleine meid, met nog maar net 3 jaar op de teller, mag volgend jaar de c-klasse onveilig maken met haar behendige capriolen.

Wolf tweede tijdens NK behendigheid

Wolf heeft op 25 november 2012 tijdens het NK behendigheid de tweede plaats veroverd in de klasse C55. De kleine meid week, ondanks alle zeer creatieve aanwijzigingen van haar baasje, geen moment van haar pad. Ze wist iedere hindernis foutloos te nemen wat haar uiteindelijk een podiumplaats opleverde. Een toppertje, die kleine Wolf.

Met dank aan Suzanne Verschuuren voor de mooie foto!

 

 

 

 

Nestreunie Luna

Met al weer bijna 12 jaar op de teller en helaas al een broertje overleden, kon het niet langer uitgesteld worden: de nestreunie van Luna. en dus togen we op op 30 mei 2012 naar Texel voor een gezellig dagje wandelen, eten en veel bijkletsen. En natuurlijk moest er gezwommen worden. Want hoewel JayJay, Shadow, Misty en Luna onder de categorie ouderen vallen, willen ze daar nog niets van weten.